Interview: Grootmeester Shi Yan Po

Gratis Shaolin Meditatiecollege op 14 en 15 december, Keulen. Een succesvol einde.

Millennium Shaolin, Zen voorouderlijk hof. Het Chinese Zen-systeem vertegenwoordigd foor Shaolin Zen-cultuur, zoals het confucianisme, het boeddhisme, het taoïsme en andere traditionele culturen. Het is niet alleen geliefd bij de mensen van het land, maar wordt ook geleidelijk begrepen door de mensen van alle nationaliteit in de wereld. Om de Shaolin Zen-cultuur te promoten, stuurde de abt. Shi Yong Xin van de Shaolin-tempel, een monnik Shifu Shi Yan Liang naar het Shaolin Cultureel Centrum in Keulen, Duitsland voor de Keulen en onderwees het het Shaolin-werk op het hoogste niveau. Daarna was er een prachtige uitvoering geweest: Shaolin Kungfu demonstraties door Grootmeester Shi Yan Po, Meester Shi Yan Ge, Meester Shi Yan He.
Op 15 december zondag was er een workshop van Yi Jin Jing geweest door Grootmeester Shi Yan Liang. Met de geduldige uitleg en begeleiding van de grootmeester, profiteerde iedereen veel, en de betekenis was eindeloos.
Locatie: Balthasarstraße 83, 50670 Köln, Duitsland

President Theo Ypma van STN en Grootmeester Shi Yan Po op STN festival 2019

Rou Quan demo workshop bij STN festival op 9 november2019

Grootmeester Shi Yan Po presenteert op 9 november 2019 bij STN festival in Nederland!

https://www.taijiquan.nl/festival2018/overzicht-workshops-2018/grandmaster-shi-yan-po-shaolin-rou-quan/
Ontmoet Grootmeester Shi Yan Po en ervaar de Legende van Shaolin Kung Fu op 9 november 2019 bij Stichting Taijiquan Nederland festival!
Na zijn presentatie wordt ook een korte workshop gegeven. Tijdens de workshop leert Grandmaster Shi Yan Po je de Rou Quan principes en laat je de belangrijkste oefeningen uitvoeren. De workshop wordt gegeven in Nederlands en Engels.

Het driedaagse China Festival begon donderdag 12 september 2019 in Keulen. Grootmeester Shi Yan Po en zijn discipelen tonen de charme van Shaolin Kung Fu op het festival.